Marhahús áfonyával kombinálva magas vitamintartalommal és kakukkfűvel a jobb emésztésért.
Áfonya:
- az egyik leggyakrabban használt szuperélelmiszer pozitív egészségügyi hatásai miatt
- antioxidáns hatások
- hozzájárul az egész idegrendszer optimális egészségéhez
- magas vitamin tartalom – A, B, C, D, E és K
- pozitív hatás a vesék és a máj működésére
Kakukkfű:
- erősíti az immunrendszert
- pozitív hatással van az emésztőrendszerre
- antimikrobiális és gyulladáscsökkentő hatások
Alma rost:
- prebiotikum
- pektinforrás, amely segíti az emésztési folyamatot és serkenti az immunrendszert
- jótékony hatással van a bél mikroflórájára
- segít fenntartani az optimális vércukorszintet (lassítja a cukor felszívódását a vérbe)
Összetevők: 84% hús és állati eredetű termékek (ebből 42% marhahús, 28% csirkehús, 14% sertéshús), glicerin, cellulóz, almarost, szárított áfonya 1% (friss áfonyának megfelelő 4%), szárított kakukkfű 0,5% (friss kakukkfűnek megfelelő 3,5%), nátrium-klorid.
Analitikai összetevők: nyers fehérje 30%, nyers rost 5,1%, nyers zsír 29%, nyers hamu 2,4%, nedvesség 12%.