A máriatövis (Silybum marianum (L.) Gaertn.) hidegen sajtolt. Ezt a terméket érzékszervi (ízesítő) adalékanyagként használják az állati takarmányozásban.
a repceolajhoz képest, amely szinte egyáltalán nem tartalmaz esszenciális zsírsavakat, a máriatövisolaj mintegy 60%-ban linolsavat tartalmaz. Ez a sav az esszenciális zsírsavak fő képviselője, és egyben az egyik legjobb zsírsavforrás a szervezet számára.
a máriatövis másik előnye a magas természetes E-vitamin-tartalma (alfa-tokoferol formájában), amely segít megvédeni a sejteket az oxidatív stressztől.
a máriatövisolaj nagyon gazdag természetes fitoszterolokban, amelyek létfontosságú szerepet játszanak a zsíranyagcserében.
előnyök:
- Hidegen sajtolt máriatövisolaj
- Gazdag E-vitaminban és esszenciális zsírsavakban, különösen omega-6 zsírsavakban
- Jótékonyan hat a bőr és a szőrzet egészségére
- Támogatja az emésztést
- Támogatja a termékenységet
- Természetes energiaforrás
A termék egyedisége: E-vitaminban gazdag máriatövisolaj
Ajánlott adagolás: 15-30 ml naponta 100 kg állattömegenként. Szénát vagy pelletet öntsünk rá.