A csirkehús minimális zsírt tartalmaz, ezért ajánlott diétás étrendhez. a kíméletes feldolgozási technológia megőrzi a természetes tápanyagokat.
összetétel: zsír 19,9%, fehérje 55,6%, nedvesség 10,2%, hamu 5,8%
Felhasználhatósági idő lásd a csomagoláson.
száraz helyen tárolja.
származási ország Hollandia.
nem emberi fogyasztásra.
a NATURECA finomságokat modern technológiával, 90 Celsius-fokos hőmérsékleten szárítják, ami lehetővé teszi a vitaminok, ásványi anyagok és fehérjék nagy mennyiségének megőrzését. A finomságokat a HACCP-irányelvek szerint állítják elő, és a holland VWA (Élelmiszer- és Fogyasztóvédelmi Hatóság) rendszeresen ellenőrzi őket.
jótékonyan hatnak a lepedék eltávolítására, extra vitaminokat tartalmaznak az egészséges szőrzet, csontok, szemek érdekében.
ezek természetes módon tartják aktívan kedvencét, és a legjobb jutalom.
különösen alkalmas természetes és egészséges táplálékként.