A szarvashús legfeljebb alacsony zsírtartalmú. akár 4%, és magas az omega-3 esszenciális telítetlen zsírsavak aránya. a kíméletes feldolgozási technológia megőrzi a természetes tápanyagokat.alkalmas tréningre és jutalomként való kiképzésre.
összetétel: zsír 46,1%, fehérje 43,4%, nedvesség 5,5%, hamu 2,6%, nyersrost 2,2%
Felhasználhatósági idő lásd csomagolás.
száraz helyen tárolja.
származási ország Hollandia.
nem emberi fogyasztásra. A NATURECA finomságokat modern technológiával, 90 Celsius-fokos hőmérsékleten szárítják, ami lehetővé teszi a vitaminok, ásványi anyagok és fehérjék nagy mennyiségének megőrzését. A finomságokat a HACCP-irányelvek szerint állítják elő, és a holland VWA (Élelmiszer- és Fogyasztóvédelmi Hatóság) rendszeresen ellenőrzi őket.
jótékonyan hatnak a lepedék eltávolítására, extra vitaminokat tartalmaznak az egészséges szőrzet, csontok, szemek érdekében.
ezek természetes módon tartják aktívan kedvencét, és a legjobb jutalom.
különösen alkalmas természetes és egészséges táplálékként.