Probiotikus kultúrákkal dúsított változat. Jelentősen felgyorsítja a belek kolonizációját a szervezet saját mikroorganizmusaival, aktívan elnyomja/korlátozza a patogén baktériumok hatását. Alkalmas a bélflóra stabilizálására antibiotikumokkal, szulfonamidokkal és más baktériumölő gyógyszerekkel történő kezelés alatt és után, hosszan tartó hasmenés, akut stressz, a takarmányadag hirtelen változása és táplálkozási hibák esetén. | | |
A takarmánykeverék összetétele :Rizskorpa, lucernaliszt, búzakorpa, szárított fokhagyma, betain, szárított cukorrépapép, kömény, almamag, Quillaia saponaria, Vitex Q élesztő, Cr-laktát, takarmánysó és min.-vitamin premix, probiotikus kultúrák.
Az összetett takarmány elemzése (1 kg-ban) :Szárazanyag (g) | 900 | | Cu (mg) | 19,7 |
SE-hp (MJ) | 10,50 | | Zn (mg) | 77 |
N-anyagok (g) | 113 | | Mn (mg) | 57,8 |
SNL-lovak (g) | 74 | | Co (mg) | 0,24 |
Lizin (g) | 5,17 | | Se (mg) | 0,18 |
Rost (g) | 162 | | I (mg) | 1,11 |
Ca (g) | 6,86 | | vit. D (mj) | 600 |
P(g) | 3.97 | | vit. E (mg) | 100 |
Na (g) | 5,77 | | Mg (mg) | 255 |
Chel. Cu (mg) | 15 | | Chel. Zn (mg) | 35 |
Összetett takarmányfogyasztás :Teljes átlagos napi fejadag kg | 1,5 - 3 |
Teljes havi fogyasztás kg/borjú | 45 -90/2 - 4 |
Minimális tényleges napi adag kg | 1 |
Minimális tényleges havi fogyasztás kg/borjú | 30/1 |