Kendertorta sajtok formájában. bIO rolls 20 kg
A kendertörkölyt ( kendermagpogácsa ) 45-48 °C-os feldolgozási hőmérsékleten történő hidegsajtolással állítják elő.
Nem tartalmaznak allergéneket, tartósítószereket és bio minőségűek. Kifejezetten súlyhiányos állatoknak, az izomtömeg kialakulásának támogatására, vemhes és szoptató állatoknak, lábadozóknak és idős állatoknak szánták.
Többek között kiváló minőségű növényi olajat (bio kenderolaj) is tartalmaznak, amelynek fő előnye a telítetlen zsírsavak kiegyensúlyozott aránya az omega-3 és omega-6 zsírsavak, a fitoszterolok és a klorofill. A gamma-linolénsav - GLA (1-4%) 100%-ban biohasznosítható, és a halolajban lévő EPA-val és DHA-val együtt kölcsönösen támogató hatást fejt ki. A kenderolaj a legmegfelelőbb kiegészítő növényi eredetű omega-3 forrás. Az olajban található anyagok, vitaminok és ásványi anyagok segítenek fenntartani a bőr, a koleszterin és a vércukorszint egészségét, serkentik a testi folyamatokat, és így támogatják a természetes immunitást.
A kendertorta magas növényi fehérjetartalmáról is ismert (kb. 55%), ezért minden olyan állat étrendjének részét kell képeznie, amelynek nagyobb mennyiségű fehérjére van szüksége - idősek, betegek, lábadozó állatok.