Leírás Kókuszkockák tejcsokoládéban 1kg
A kókuszdió nagyon gazdag ásványi anyagokban, különösen magnéziumban, amelyből többet tartalmaz, mint az állati eredetű élelmiszerek (pl. tej, tojás és hús). A magnézium hozzájárul a porcok egészségéhez, a csontok szilárdságához, és a magnéziumhiány nemcsak az idegrendszert irritálhatja, hanem görcsöket is okozhat. Kalciumot és foszfort is tartalmaz, amelyek nélkülözhetetlenek a csontok és az izmok számára. A kókuszdió fogyasztása jó a törékeny haj és köröm, a csontok meszesedése, a csontritkulás (csontok elvékonyodása), a gyengeség, a bőrbetegségek, a memóriavesztés ellen, és idegrendszeri betegségek kezelésére is használják. A tudósok megállapították, hogy bár a kókuszdióban lévő zsírsavak többsége telített, fogyasztása nem segíti elő a koleszterinszint kialakulását, ahogyan azt eredetileg gondoltuk.
Allergének: a termék tejet (laktózt) és annak termékeit, valamint mogyorómagot, dióféléket és azok termékeit tartalmazhatja.
összetevők: tejcsokoládé bevonat 65 % (cukor, tejpor, kakaóvaj, kakaómassza, pálma növényi zsír, tejsavó, napraforgó lecitin E322, gumiarábikum, sellak E904, kakaó szárazanyag tartalom min.20 %), kakukk 35 %.
tárolás: száraz helyen, legfeljebb 20 °C hőmérsékleten és legfeljebb 65 % relatív páratartalom mellett tárolja.
tápértékek 100 g-ban:
Energia 1875 kJ/449 kcal
Fehérje 4,3 g
Zsír 19,4 g
Telített zsírsavak 12,1 g
Szénhidrát 63,3 g
Ebből cukor 60,8 g
Rost 2,2 g
Só 0,2 g