Magas minőségű borjúhúst és sárgarépát tartalmazó konzerv, amely nagyon gazdag állati fehérjékben, elengedhetetlen az izomtömeg és a csontok kialakulásához és javításához.
Minden konzerv a legmagasabb minőségű alapanyagokat és gondosan kidolgozott recepteket kínál a kutya optimális egészségéért és elégedettségéért.Fő előnyök
Hús - állati fehérjeforrás:
Borjúhús - A borjúhús nagyon gazdag állati fehérjékben, amelyek elengedhetetlenek az izomtömeg és a csontok kialakulásához és javításához, valamint a szükséges hormonok és enzimek előállításához. Jó fertőző betegségek esetén, a cink, cisztein, arginin és glutamin támogatják az immunrendszert. Továbbá magasabb mennyiségű telítetlen zsírsavat (Omega 3 és Omega 6) tartalmaz, amelyek nagyon hasznosak az általános egészség szempontjából.
Szénhidrátok - energiaforrás:
Édesburgonya - Az édesburgonya tápláló és egészséges élelmiszer. Magas rosttartalmú, ami fontos az emésztőrendszer megfelelő működéséhez és az egészséges széklethez. Alacsony zsírtartalmú. Ezenkívül gazdagok A-, C- és B6-vitaminban, valamint ásványi anyagokban, mint például a vas és a kálium. Az édesburgonya könnyen emészthető és jól tolerálható. A batáta segíthet az emésztési problémák, például a hasmenés kezelésében, mivel pektint tartalmaz, ami egy olyan rosttípus, amely segít javítani az emésztést.
Sárgarépa - A sárgarépa nagy mennyiségű béta-karotint tartalmaz, amely a szervezetben A-vitaminná alakulhat. Az A-vitamin fontos a szem egészségéhez, és segíthet megelőzni a szembetegségeket. A sárgarépa antioxidánsokat tartalmaz, mint például a C-vitamin és a karotinoidok, amelyek segíthetnek az immunrendszernek és védelmet nyújthatnak a fertőzésekkel és betegségekkel szemben. A sárgarépa rostforrás, amely segít fenntartani az emésztőrendszer egészségét. A sárgarépa segíthet a fogkő eltávolításában, és hozzájárulhat a kutya fogainak és ínyének egészségéhez. A sárgarépa segíthet csökkenteni a szívbetegségek kockázatát.
Zöldborsó - A zöldborsó számos vitamint és ásványi anyagot tartalmaz, beleértve a K-, C- és A-vitamint, vasat, káliumot és magnéziumot, amelyek hozzájárulhatnak az általános egészséghez. A borsó könnyen emészthető, és segíthet az érzékeny emésztőrendszerű állatoknak. A borsó gazdag rostokban, ami segít fenntartani az egészséges emésztőrendszert és szabályozza a vércukorszintet.
Kiválasztott alapanyagok
Napraforgóolaj - Nagy mennyiségű linolsavat tartalmaz. Ez a szervezetben számos dologhoz hozzájárul. Felgyorsítja az anyagcserét, gátolja a zsírlerakódást, csökkenti az éhségérzetet, csökkenti a koleszterinszintet és megakadályozza az izomtömeg lebontását.
Összetevők:
Borjúhús és állati eredetű melléktermékek, édesburgonya 5%, sárgarépa 3%, borsó 2%, ásványi anyagok 1%, napraforgóolaj 0,2%.
Analitikai összetevők:
Nyersfehérje 10,3%, nyerszsír 6,5%, nyershamu 2,5%, nyersrost 0,4%, nedvességtartalom 75%.
Kiegészítő anyagok 1 kg-ra: Táplálkozási kiegészítő anyagok:
D3-vitamin (3a671) 200 m.j./kg, E-vitamin (3a700) 20 mg, mangán (3b503) 1,4 mg, cink (3b605) 25 mg, szelén (3b801) 0,03 mg.