75% állati eredetű fehérje
Összetevők:minőségi dehidratált bárányhús 28%, hántolatlan rizs 27%, rizsliszt 15%, marhatepertő 8%, sertészsír 5,5%, szárított cukorrépapép, sörélesztő 1%, szárított alma, lazacolaj 0,5%, cikóriainulin 0,1%, glükozamin, kondroitin-szulfát, pálmaliliom 0,02%
Adalékanyagok kilogrammonként:Táplálkozási adalékanyagok: vas 205 mg (vaskeláttal és aminosav n-hidráttal kiegészítve), réz 20 mg (rézkeláttal és aminosav n-hidráttal kiegészítve), mangán 62 mg (mangánkeláttal és aminosav n-hidráttal kiegészítve), cink 128 mg (cinkkeláttal és aminosav n-hidráttal kiegészítve), jód 2,1 mg (kálium-jodiddal kiegészítve), szelén 0,34 mg (a Saccharomyces cerevisiae CNCM I-3060-ból származó szelén szerves formájával kiegészítve), A-vitamin 18 000 NE, D3-vitamin 1800 NE, E-vitamin (RRR-alfa-tokoferol) 250 mg, niacinamid 87 mg
Érzékszervi adalékanyagok: máriatövis-kivonat 40 mg
Technológiai adalékanyagok: antioxidánsok (rozmaringkivonat 10 mg)
Zootechnológiai adalékanyagok: Enterococcus faecium NCIMB 10415 2,5 x 109 CFU
Analitikai összetevők:Nyersfehérje 24%, nyersolajok és -zsírok 12%, nyersrost 3,6%, nyershamu 7,5%, kalcium 1,45%, foszfor 1,2%, nátrium 0,4%
Etetési útmutató: A kutyatápot szárazon vagy egy kis vízzel megnedvesítve adja oda. Az el nem fogyasztott nedves kutyatápot mindig dobja ki. A legjobb eredmény elérése érdekében etesse kutyáját minden nap ugyanabban az időpontban, hogy rutint alakítson ki. A táblázatban szereplő napi etetési mennyiségek iránymutató értékek. A tényleges szükségletek olyan tényezőktől függően változhatnak, mint a kutya életkora, neme és egészségi állapota, a környezeti hőmérséklet, és ami a legfontosabb, a kutya aktivitása. A kutyatáp mennyiségét az egészséges testsúly és a kutya aktivitásának fenntartásához igazítsa.Biztosítsa, hogy kutyája sokat mozogjon, és mindig friss ivóvízhez jusson.
Tárolási feltételek: hűvös, száraz helyen, legfeljebb 20 °C-os hőmérsékleten tárolandó
A Cseh Köztársaságban készült
Tételszám és minőségmegőrzési idő: lásd a csomagoláson
dog’s weight (kg) | 3–5 | 6–10 | 11–15 | 16–20 | 21–25 | 26–30 | 31–35 | 36-40 | 41-45 | 46-50 | 51-55 | 56-60 |
food per day (grams) | 80–100 | 100–160 | 160–190 | 190–250 | 250–310 | 310–350 | 350–400 | 400-450 | 450-500 | 500-550 | 550-600 | 600-650 |