HOLISZTIKUS, MAGAS MINŐSÉGŰ, GABONAMENTES ÉS BURGONYAMENTES SZARVASMARHA TAKARMÁNY.
A rénszarvashús egyedi tulajdonságokkal rendelkezik. Az emészthető fehérjék legmagasabb tartalmú forrásai közé tartozik, kedvező aminosav-összetétellel. A rénszarvas vadon termő bogyókkal táplálkozik, ezért húsa rendkívül gazdag természetes antioxidánsokban. A rénszarvashús alacsony zsírtartalmú, amely telítetlen, a szervezet számára kedvező formában fordul elő. A szarvashús omega-3 telítetlen zsírsavtartalma megegyezik a halakéval.
Összetevők: rénszarvashús (28%), vaddisznóhúsliszt (22%), sárgaborsó (20%), csirkezsír (tokoferolokkal védett 9%), kacsaliszt (6%), csirkemáj (3%), alma (3%), tápióka keményítő (3%), lazacolaj (2%), sárgarépa (1%), lenmag (1%), csicseriborsó (1%), hidrolizált rákfélék héja (glükózamin forrás, 0,026%), porc kivonat (kondroitin forrás, 0,016%), sörélesztő (mannán-oligoszacharidok forrása, 0,015%), cikóriagyökér (frukto-oligoszacharidok forrása, 0,01%), jukka schidigera (0,01%), tengeri alga (0,01%), útifűmaghéj (0,01%), kakukkfű (0,01%), rozmaring (0,01%), oregánó (0,01%), áfonya (0,0008%), fekete áfonya (0,0008%), málna (0,0008%).
Tápanyag-adalékanyagok 1 kg-ban: A-vitamin (E672) 20 000 NE D3-vitamin (E671) 1 500 NE E-vitamin (α-tokoferol) (3a700) 400 mg cink (E6) 85 mg vas (E1) 70 mg mangán (E5) 35 mg jód (E2) 0,65 mg réz (E4) 15 mg szelén (3b8.10) 0,25 mg
Analitikai összetevők 1 kg-ban: nyersfehérje 38,0%, zsírtartalom 18,0%, nyershamu 8,2%, nyersrost 2,5%, nedvességtartalom 10,0%, kalcium 1,8%, foszfor 1,5%
Metabolizálható energia 3 900 kcal/kg. Omega 3: 0,34%, Omega 6: 2,1%. CSOMAGOLÁS: 12 kg, 1.5 kg