HOLISZTIKUS, MAGAS MINŐSÉGŰ, GABONAMENTES ÉS BURGONYAMENTES LAZAC TÁP.
A lazac könnyen emészthető fehérjék forrása. Nem terheli az emésztést, és gyulladáscsökkentő hatású. Gazdag forrása az omega-3 telítetlen zsírsavaknak, amelyek pozitívan befolyásolják a mentális fejlődést, a szív- és érrendszert, valamint az anyagcserét (csökkentik a vércukorszintet). A lazac húsa és zsírtartalma javítja a szőrzet és a bőr minőségét és megjelenését, valamint segít megelőzni a látás degeneratív betegségeit.
Összetevők: dehidratált lazac (25%), lazacfehérje (20%), sárgaborsó (20%), heringliszt (10%), csirkezsír (tokoferolokkal védett 9%), csirkemáj (3%), alma (3%), tápióka keményítő (3%), lazacolaj (3%), sárgarépa (1%), lenmag (1%), csicseriborsó (1%), hidrolizált rákfélék héja (glükózamin forrás, 0,026%), porc kivonat (kondroitin forrás, 0,016%), sörélesztő (mannán-oligoszacharidok forrása, 0,015%), cikóriagyökér (frukto-oligoszacharidok forrása, 0,01%), jukka schidigera (0,01%), tengeri alga (0,01%), útifűmaghéj (0,01%), kakukkfű (0,01%), rozmaring (0,01%), oregánó (0,01%), áfonya (0,0008%), vörösáfonya (0,0008%), málna (0,0008%).
Tápanyag-adalékanyagok 1 kg-ban: A-vitamin (E672) 20 000 NE D3-vitamin (E671) 1 500 NE E-vitamin (α-tokoferol) (3a700) 400 mg cink (E6) 85 mg vas (E1) 70 mg mangán (E5) 35 mg jód (E2) 0,65 mg réz (E4) 15 mg szelén (3b8.10) 0,25 mg
Analitikai összetevők 1 kg-ban: nyersfehérje 33,0%, zsírtartalom 16,0%, nyershamu 8,5%, nyersrost 2,5%, nedvességtartalom 10,0%, kalcium 1,4%, foszfor 1,1%
Metabolizálható energia 3 800 kcal/kg. Omega 3: 0,7 %, Omega 6: 1,98 %.