| Analitikai összetevők: | ||
| nyersfehérje | 38 | % |
| nyers olajok és zsírok | 14 | % |
| nyersrost | 7,5 | % |
| durva hamu | 7,8 | % |
| kalcium | 1,16 | % |
| foszfor | 1,1 | % |
| nátrium | 0,28 | % |
| az összes fehérje állati eredetű fehérjéi | 80,80 | % |
| Táplálkozási adalékanyagok 1 kg-ban: | ||
| Nyomelemek: | | |
| vas (vas-keláttal és n-hidrát aminosavval kiegészítve): Vas: vas (vas-keláttal és n-hidrát aminosavval kiegészítve) | 197 | mg |
| réz (rézkeláttal és n-aminosav-hidráttal kiegészítve) | 20 | mg |
| mangán (mangán-keláttal és n-aminosav-hidráttal kiegészítve) | 41 | mg |
| cink (cinkkelát és n-aminosav-hidráttal kiegészítve) | 157 | mg |
| szelén (a Saccharomyces cerevisiae CNCM I-3060 által termelt szerves szelénformával kiegészítve) | 0,5 | mg |
| jód (vízmentes kalcium-jodáttal kiegészítve) | 2,7 | mg |
| Vitaminok, provitaminok és hasonló hatású, kémiailag meghatározott anyagok | | |
| a-vitamin | 20 780 | NE |
| d3-vitamin | 1 260 | IU |
| e-vitamin (RRR-alfa-tokoferol) | 254 | mg |
| b1-vitamin | 12 | mg |
| b2-vitamin | 26 | mg |
| b6-vitamin | 14 | mg |
| b12-vitamin | 96 | µg |
| c-vitamin | 204 | mg |
| niacinamid | 117 | mg |
| folsav | 4,5 | mg |
| biotin | 1 | mg |
| kolin-klorid | 2 152 | mg |
| L-karnitin | 350 | mg |
| taurin | 2 000 | mg |
| Aminosavak: | | |
| DL-metionin | 8 100 | mg |
| Természetes tartósítószerek. Antioxidánsok | | |