| Analitikai összetevők: | ||
| nyers fehérje | 32,5 | % |
| nyersolajok és zsírok | 19 | % |
| nyersrost | 3,4 | % |
| durva hamu | 6,9 | % |
| kalcium | 1,2 | % |
| foszfor | 1 | % |
| nátrium | 0,3 | % |
| az összes fehérje állati eredetű fehérjéi | 78,9 | % |
| Táplálkozási adalékanyagok 1 kg-ban: | ||
| Nyomelemek: | | |
| vas (vas-keláttal és n-hidrát aminosavval kiegészítve) | 187 | mg |
| réz (rézkeláttal és n-aminosav n-hidráttal kiegészítve) | 20 | mg |
| mangán (mangán-keláttal és n-aminosav-hidráttal kiegészítve) | 43 | mg |
| cink (cinkkelát és n-aminosav-hidráttal kiegészítve) | 144 | mg |
| szelén (a szelén szerves formájával kiegészítve saccharomyces cerevisiae CNCM I-3060 által termelt), | 0,47 | mg |
| jód (vízmentes kalcium-jodáttal kiegészítve) | 2,51 | mg |
| Vitaminok, provitaminok és kémiailag meghatározott anyagokkal?hasonló hatások | | |
| a-vitamin | 21 365 | NE |
| d3-vitamin | 1 260 | NE |
| e-vitamin (RRR-alfa-tokoferol) | 270 | mg |
| b1-vitamin | 13 | mg |
| b2-vitamin | 27 | mg |
| b6-vitamin | 14 | mg |
| b12-vitamin | 107 | µg |
| c-vitamin | 207 | mg |
| niacinamid | 132 | mg |
| folsav | 4,5 | mg |
| biotin | 1 | mg |
| kolin-klorid | 2 456 | mg |
| taurin | 2 000 | mg |
| Aminosavak: | | |
| DL-metionin | 6 600 | mg |
| Természetes tartósítószerek.antioxidánsok | | |