| Analitikai összetevők: | ||
| nyersfehérje | 36 | % |
| nyers olajok és zsírok | 20 | % |
| nyersrost | 2,9 | % |
| durva hamu | 8 | % |
| kalcium | 1,2 | % |
| foszfor | 1,1 | % |
| nátrium | 0,28 | % |
| Az összes fehérje állati eredetű fehérjéi | 90 | % |
| Táplálkozási adalékanyagok 1 kg-ban: | ||
| Nyomelemek: | | |
| vas (vas-keláttal és n-hidrát aminosavval kiegészítve): Vas: vas (vas-keláttal és n-hidrát aminosavval kiegészítve) | 219 | mg |
| réz (rézkeláttal és n-aminosav-hidráttal kiegészítve) | 21 | mg |
| mangán (mangán-keláttal és n-aminosav-hidráttal kiegészítve) | 45 | mg |
| cink (cinkkelát és n-hidrát aminosavval kiegészítve) | 160 | mg |
| szelén (a szelén szerves formájával kiegészítve, amelyet a Saccharomyces cerevisiae CNCM I-3060 által termelt szelén tartalmaz) | 0,5 | mg |
| jód (vízmentes kalcium-jodáttal kiegészítve) | 2,7 | mg |
| Vitaminok, provitaminok és hasonló hatású, kémiailag meghatározott anyagok | | |
| a-vitamin | 21 190 | NE |
| d3-vitamin | 1 260 | IU |
| e-vitamin (RRR-alfa-tokoferol) | 255 | mg |
| b1-vitamin | 12 | mg |
| b2-vitamin | 26 | mg |
| b6-vitamin | 13 | mg |
| b12-vitamin | 95 | µg |
| c-vitamin | 209 | mg |
| niacinamid | 115 | mg |
| folsav | 4,4 | mg |
| biotin | 1 | mg |
| kolin-klorid | 1 940 | mg |
| taurin | 2 000 | mg |
| Aminosavak: | | |
| DL-metionin | 8 000 | mg |
| Természetes tartósítószerek.Antioxidánsok | | |