Leírás Mogyoró joghurtbevonatban 1kg
a földimogyoró nemcsak azért érdekes a diófélék között, mert termése a föld alatt fejlődik, hanem jótékony hatással van az egészségünkre is. A diófélék közül a legmagasabb, 25%-os fehérjetartalommal rendelkeznek, és erős antioxidáns és antibakteriális anyagok forrásai. A földimogyoró pozitívan befolyásolja a vérkeringést, a szívbetegségeket, és kiváló gyógyír az idegrendszerre. Mivel lassítják a sejtek, szövetek és szervek öregedését, és lelassítják az agy degenerációs folyamatát, nagyon pozitív hatással vannak az olyan neurológiai betegségekben szenvedő betegek egészségére, mint. Alzheimer-kór. Ezenkívül a földimogyoró segít megelőzni a szív- és érrendszeri betegségeket, a cukorbetegséget, a bőrbetegségeket, és véd a fogszuvasodás ellen is.
allergének: a termék mogyorómagot, tejet (laktózt) és dióféléket és azok termékeit tartalmazhatja.
összetevők: joghurtos feltét 55 % (cukor, növényi pálmazsír, tejsavó, rizsliszt, tejből készült joghurtpor 2,5 %, napraforgó lecitin E322, gumiarábikum, sellak E904), földimogyoró 45 %.
tárolás: száraz helyen, legfeljebb 20 °C hőmérsékleten és legfeljebb 65 % relatív páratartalom mellett tárolja.
tápértékek 100g-onként:
Energia 2306 kJ/554 kcal
Fehérje 12,6 g
Zsír 36,4 g
Telített zsírsavak 11,4 g
Szénhidrát 41,7 g
Ebből cukor 36,2 g
Rost 4,5 g
Só 0,2 g